« Vaisala lider pomiarów wilgotności, punktu rosy, ciśnienia, wody w oleju »

Zapraszamy na webinarium dotyczące przyszłości żywności.

W tym webinarium Dr. Lauri Reuter, wizjonerski naukowiec biotechnolog oraz Maria Usimaa i Jutta Hakkarainen z frmy VAISALA będą dyskutować o rozwiązywaniu wyzwań na poziomie trendów, przed którymi stoi nie tylko przemysł spożywczy, ale cała nasza planeta.

  • Czy produkcja żywności może pomóc złagodzić kryzy klimatyczny?
  • Czy rolnictwo pionowe i miejskie zmieni nasz krajobraz?
  • Czy mięso wytwarzane w kadziach może sprawić, że kryzysy żywnościowe staną się przeszłością?
  • Co będziemy jeść na Marsie?

Zarejestruj się na webinarium, nawet jeśli nie możesz uczestniczyć w sesji na żywo. Każda zarejestrowana osoba otrzyma link do nagrania kilka dni po przeprowadzeniu sesji na żywo. Webinarium odbędzie się 31 maja 2021 o godzinie 16:00 (CET).

Kliknij poniższy baner aby się zarejestrować: